ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

این استان‌ها برفی و بارانی می‌شوند

این استان‌ها برفی و بارانی می‌شوند یک کارشناس سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان امروز چهارشنبه با بروز رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید مواج و متلاطم می‌شود. همچنین در تهران از فردا ۲۸ آذر غبار محلی شکل می‌گیرد و شنبه و یکشنبه با انباشت آلاینده‌ها مواجه می‌شود که پیش بینی می‌شود،
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امین حسین نقشینه» گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی امروز در برخی نقاط استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، شرق خراسان رضوی، کرمان، پاره‌ای از مناطق یزد، شرق فارس، هرمزگان، مرکز و شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان رگبار باران، رعد و برق و گاهی وزش باد شدید و در غرب اصفهان، چهار محال و بختیاری بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.

 

وی ادامه داد: فردا (پنجشنبه ۲۸ آذر) برای بخش‌هایی از سیستان و بلوچستان، کرمان، جنوب یزد، هرمزگان، شمال فارس و جنوب خراسان جنوبی بارش پراکنده گاهی همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

 

از پنجشنبه تا اواسط هفته آینده در اغلب مناطق کشور جو آرام بوده و به تدریج در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌ها رخ خواهد داد.

 

کیفیت هوای تهران از فردا به شرایط آلوده نزدیک می‌شود
نقشینه در مورد آسمان پایتخت نیز گفت: در تهران از فردا غبار محلی شکل می‌گیرد و شنبه و یکشنبه با انباشت آلاینده‌ها مواجه می‌شود که پیش بینی می‌شود، کیفیت هوای تهران به شرایط هوای آلوده نزدیک شود.

 

بیشینه دمای هوای تهران امروز به ۱۲ درجه می‌رسد و کمیته دمای هوای تهران امروز در شمیرانات یک درجه سانتی گراد بود.این کارشناس سازمان هواشناسی کشور در مورد سردترین و گرم‌ترین مراکز استان کشور نیز گفت: شهرکرد با دمای ۹ درجه سانتی‌گراد زیر صفر و بندرعباس با دمای ۲۱ درجه سانتی‌گراد به ترتیب سردترین و گرم‌ترین مراکز استان کشور هستند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار